Çaykur Didi Stadyumu otopark ve araç geçiş güzergahları yeniden belirlendi

Çaykur Didi Stadyumu otopark ve araç geçiş güzergahları yeniden belirlendi
Çaykur Rizespor Kulübü, taraftarların Çaykur Didi Stadyumu'na güvenli ve hızlı bir şekilde ulaşabilmesi için otopark ve araç geçiş güzergahlarının Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yeniden düzenlendiğini bildirdi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulübünden yapılan duyuruda şunlar kaydedildi:

“Siz değerli taraftarlarımızın güvenli ve hızlı bir şekilde Çaykur Didi Stadyumuna ulaşımı için otopark ve araç geçiş güzergahları Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yeniden düzenlenmiştir.

Menderes bulvarı üzerinde bulunan A rampasından araçlar sadece kapalı otoparka veya protokol tribününe geçebilecektir.

Kapalı otoparkın dağ tarafı kapısı sadece giriş yönlü, kapalı otopark deniz tarafı kapısı ise hem giriş hem de çıkış yönlü kullanılabilecektir.

Protokol tribünü arkasındaki açık otopark alanına sadece plakası önceden listelenen araçlar alınacaktır, diğer protokol araçları kapalı otoparka yönlendirilecektir.

Menderes Bulvarı üzerinde bulunan B rampasından Yenişehir Spor Salonu önü ve arkasındaki veya VİP B tribünü arkasındaki açık otoparklara ulaşım sağlanacaktır.

Yenişehir Spor Salonunun sağ tarafından araç geçişi olmayacaktır. Salonun arka tarafına gitmek isteyen araçlar sol tarafa yönlendirilecek ve işaretlenen alanlara park edecektir.

Maraton tribünü arkasındaki açık otopark yeniden hizmete girmiştir. Araç geçişleri sahil yan yol ve dağ tarafı maraton girişinden yapılacaktır.

Atmaca Spor Mağazası önünden araç geçişi olmayacaktır. “

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum