ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, Arife Günü de Dur Durak Bilmedi, Tam 10 Fabrikada İncelemede Bulundu

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, Arife Günü de Dur Durak Bilmedi, Tam 10 Fabrikada İncelemede Bulundu
Üreticilerin Ramazan Bayramı'nda mağduriyet yaşamamaları için arife ve bayram boyunca yaş çay alımlarını sürdürecek ÇAYKUR’da Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, 10 fabrikada incelemelerde bulundu.

2020 yaş çay sezonu birinci sürgün alımlarını 19 Mayıs Salı günü başlatan ÇAYKUR, yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında alımlarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirirken, ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim de fabrikaları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceliyor.

Ramazan Bayramı Arifesinde de dur durak bilmeyen Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, bugünkü ziyaretleri esnasında Rize’nin Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçeleri ile Artvin ilindeki tüm fabrikalar olmak üzere toplam 10 fabrikada incelemelerde bulundu.

Ramazan Bayramı Arifesi ile Bayram boyunca üreticilerin mağduriyet yaşamamaları için yaş çay alımlarını sürdüreceklerini daha önce açıklayan Alim, ÇAYKUR olarak hiçbir müstahsilin mağdur olmasına müsaade etmeyeceklerini belirterek, tüm fabrikalarda üretimin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini kaydetti.

Alim, Kovid-19 tedbirleri kapsamında yaş çay alımlarını sürdüreceklerini ancak buna rağmen üreticilerin acele etmesini ve endişelenmesini gerektirecek bir durumun olmadığını kaydederek, belirlenen kota miktarınca üreticilerin çaylarını alacaklarını ifade etti.

Alim, yarın (Pazar günü) Ramazan Bayramını Kovid-19 tedbirleri altında idrak edeceklerini hatırlatarak bayram dolayısıyla tüm üreticilerin, tüketicilerin, çalışanların ve bayilerin bayramını kutladı.

caykur-genel-mudur-vekili-alim-arife-gunu-fabrika-incelemesinde-(3).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-alim-arife-gunu-fabrika-incelemesinde-(2).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-alim-arife-gunu-fabrika-incelemesinde-(4).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-alim-arife-gunu-fabrika-incelemesinde-(1).jpg