ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, Diyarbakır'da Bayilerle Bir Araya Geldi

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, Diyarbakır'da Bayilerle Bir Araya Geldi
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Diyarbakır’da ÇAYKUR bayileri ile bir araya geldi.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Diyarbakır Pazarlama Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunarak, burada bayilerle bir araya geldi.

Diyarbakır’da ÇAYKUR bayileriyle değerlendirme toplantısı düzenleyen Alim, bayi toplantısında 2017 ile 2018’in ilk yarısını değerlendirdiklerini ve 2018 hedefleri konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

a8c7e960-da96-4f84-bd2e-9388958dc6f2.jpeg

ÇAYKUR ürünlerinin satışlarının artırılmasına yönelik bayilerle görüşmelerinin sık sık tekrarlanacağını belirten Alim, “Bu kapsamda Diyarbakır’da bayilerimizle bir araya gelerek hedef ve stratejilerimiz konusunda durum değerlendirmesinde bulunduk. Bayilerimizle birlikte neler yapabiliriz anlamında karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak yapılacak olan çalışmalar ve uygulanacak satış uygulamaları konusunda bayilerimizin görüşlerini aldık. Bayilerimizin görüşleri bizim için önem arz ettiğinden dilek ve temennilerini dinledik. Biz de görüşlerimizi ve hedeflerimizi ortaya koyduk. Bundan sonra da bayilerimizle sık sık bir araya gelerek değerlendirmelerimiz devam edecektir.” dedi.

caykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-diyarbakir’da-caykur-bayileri-ile-bir-araya-geldi-(3).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-diyarbakir’da-caykur-bayileri-ile-bir-araya-geldi-(1).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-diyarbakir’da-caykur-bayileri-ile-bir-araya-geldi-(5).jpgyusuf-ziya-alim-caykur-diyarbakir-bayiler-toplantisinda.jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-diyarbakir’da-caykur-bayileri-ile-bir-araya-geldi-(2).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-diyarbakir’da-caykur-bayileri-ile-bir-araya-geldi-(4).jpg