ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, Trakya’daki Bayileri Ziyaret Etti

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim, Trakya’daki Bayileri Ziyaret Etti
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, bayi değerlendirmeleri kapsamında Marmara Bölgesinde yer alan illerdeki bayilere ziyarette bulundu.

2019 yılı yaş çay sezonunun tamamlanmasıyla birlikte bayi ziyaretleri ile pazar çalışmalarına ağırlık veren ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, bu kapsamda Trakya bölge illerine ziyaretlerde bulundu.

Bu kapsamda Trakya'nın en büyük yerleşim yerleri olan Tekirdağ, Edirne, Kırklareli illeri ile Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bayilere ziyarette bulunan Genel Müdür Vekili Alim, bölgede yapılan pazar çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerde, ayrıca, 2019 yılı değerlendirmelerinde bulunan Alim, satış ve hedef büyütme ile 2020 yılı çalışmaları ve 81 İlde 81 satış mağazası proje çalışmasını da buralarda da sürdürdü.

caykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-trakya’daki-bayileri-ziyaret-etti-(1).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-trakya’daki-bayileri-ziyaret-etti-(2).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-trakya’daki-bayileri-ziyaret-etti-(3).jpg