ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim’den Haksever’e Yeşil Çay Pudrası

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Alim’den Haksever’e Yeşil Çay Pudrası
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, “2'nci Rize Kitap Fuarı”na katılan Gazeteci Yazar Oğuz Haksever ile bir araya geldi.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Rize Merkez Muhtarlar Derneği öncülüğünde Rize Valiliği, Rize Belediyesi, ÇAYKUR, Rize Ticaret Borsası ve Rize Araştırmaları Vakfı (REVAK)’ın destekleriyle, 22 Kasım-01 Aralık 2019 tarihleri arasında İsmail Kahraman Kültür Merkezinde düzenlenen “2. Rize Kitap Fuarı”nı ziyaret etti.

Genel Müdür Vekili Alim, ziyareti sırasında İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu’na da ziyarette bulundu. Alim, ayrıca “Televizyon Habercileri Okuryazarlığı” temalı konferans vermek üzere “2'nci Rize Kitap Fuarı”na katılan Gazeteci Yazar Oğuz Haksever ile bir araya geldi.

caykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-“2nci-rize-kitap-fuari”na-katilan-gazeteci-yazar-oguz-haksever-ile-bir-araya-geldi-(6).jpg

Samimi bir ortamda yapılan sohbet sırasında; ÇAYKUR tarafından tüketime sunulan ve kek, kurabiye, şekerpare, puding, muhallebi, yaş pasta, baklava ve dondurma gibi değişik gıdalarda tat ve aroma verici olarak kullanılabildiği gibi “Matcha” çayı olarak da içilebilen yeşil çay pudrasından Haksever’e ikramda bulunan Alim, konferans sırasında da Haksever’e ÇAYKUR ürünlerinin yer aldığı hediye paketi verdi. 

Haksever, iyi bir ÇAYKUR çayı içicisi olduğunu belirtirken, ÇAYKUR tarafından üretimi yapılan "Matcha” çayını da beğendiğini söyledi.

Alim’in ziyaretinde Çay Tarım Daire Başkanı Zeki Karaoğlu ile İdari İşler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu, Rize Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Kaya ve Rize Araştırmaları Vakfı (REVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Erdoğan da yer aldı.

caykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-“2nci-rize-kitap-fuari”na-katilan-gazeteci-yazar-oguz-haksever-ile-bir-araya-geldi-(5).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-“2nci-rize-kitap-fuari”na-katilan-gazeteci-yazar-oguz-haksever-ile-bir-araya-geldi-(8).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-“2nci-rize-kitap-fuari”na-katilan-gazeteci-yazar-oguz-haksever-ile-bir-araya-geldi-(2).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-“2nci-rize-kitap-fuari”na-katilan-gazeteci-yazar-oguz-haksever-ile-bir-araya-geldi-(1).jpggazeteci-yazar-oguz-haksever-rizede-(1).jpgcaykur-genel-mudur-vekili-yusuf-ziya-alim,-“2nci-rize-kitap-fuari”na-katilan-gazeteci-yazar-oguz-haksever-ile-bir-araya-geldi-(7).jpggazeteci-yazar-oguz-haksever-rizede-(2).jpg