ÇAYKUR Genel Müdürü Alim, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

ÇAYKUR Genel Müdürü Alim, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katıldı.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, makamında, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, haber kategorisinde Aytuğ Can Sencar'ın "Türkiye Yüzyılı", çevre ve yaşamda İsa Terli'nin "Boğazın şahitliği", sporda David Alvaro'nun "Gazzeye destek" fotoğrafını seçti.

Alim, bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Hepimiz birimiz için", "Gazze: Kanıt" kategorisinde ise Abet Zagout'un "Çaresizlik" adlı fotoğraflarına oy verdi.

Alim, fotoğrafların her birinin birbirinden anlamlı ve güzel olduğunu söyledi.

Gazze'deki insanlık dramı ve Türkiye'de geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen deprem dolayısıyla üzüntüsünü dile getiren Alim, "Depremde millet olarak hepimiz acı çektik. Acıları paylaşmak ve yardımcı olabilmek için koştuk, koşturduk. Kurum adına biz de elimizden gelen her şeyi yaptık. Bu fotoğraf oylaması çok güzel bir şey. Unutmamak ve unutturmamak lazım." dedi.

caykur-genel-muduru-yusuf-ziya-alim-aanin-yilin-kareleri-oylamasina-katildi-2.jpg

caykur-genel-muduru-yusuf-ziya-alim-aanin-yilin-kareleri-oylamasina-katildi-1.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansi

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.