ÇAYKUR Genel Müdürü Yüce, Haber Portalımızı Ziyaret Etti

ÇAYKUR Genel Müdürü Yüce, Haber Portalımızı Ziyaret Etti
ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, olay53 haber portalımıza gerçekleştirdiği ziyarette Eylül ayı yaş çay ödemelerinin planlamasını başlattıklarını ve ödemelerin yakın tarihte yapılacağını kaydetti.

ÇAYKUR Genel Müdürü Ekrem Yüce, olay53 haber portalımız ile Rize Olay Gazetemize ziyarette bulunarak genel yayın yönetmeni Ali Köroğlu ve İbrahim Köroğlu ile sohbette bulundu. Keyifli geçen sohbette yerel basının görevini en iyi şekilde yapması için çaba harcadığını kaydeden Yüce, yerel basınla uyum içinde çalışacaklarını belirtti.

Çay ve ÇAYKUR için var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Genel Müdür Yüce, işçilere ait ödemeleri tamamladıklarını ve Eylül ayı yaş çay ödemelerinin planlama çalışmalarını başlattıklarını kaydederek, ödeme planlamasının tamamlanmasının ardından yakın tarihte Eylül ayına ait yaş çay ödemelerini gerçekleştireceklerini belirtti.

Köroğlu kardeşler ise yapılan ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ettikleri sohbette çay ve ÇAYKUR’un bölgenin can damarı olduğunu kaydederek, Yüce’ye görevinde başarılar diledi.

ekrem-yuce-olay53-ziyaret-1.jpgekrem-yuce-olay53-ziyaret-2.jpg