ÇAYKUR, Güney'e Açıldı

ÇAYKUR, Güney'e Açıldı
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, ÇAYKUR ile bölge bayileri arasındaki gönül köprülerini kurmaya devam ediyor. Alim, bu kez Mersin’de bölge bayileri ile bir araya geldi.

Üçüncü dönem yaş çay alımlarını aralıksız sürdüren ÇAYKUR’da Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, bir taraftan fabrika ve çay alım evlerinde incelemelerde bulunurken, diğer taraftan da kuru çay satışı için bölge bayileri ile toplantılarını sürdürüyor.

Samsun, Kayseri ve Diyarbakır toplantılarının ardından ÇAYKUR Mersin Pazarlama Bölge Müdürlüğüne ziyarette bulunan Alim, burada bölge müdürlüğü sorumluluk alanındaki bayilerle bir araya geldi.

yusuf-ziya-alim-caykur-mersin-toplantisi.jpg

Bayilerden gelen talepler ve görüşlerin karşılıklı değerlendirildiği toplantıda, ÇAYKUR ürünlerinin satışı, tüketici ve müşteri memnuniyeti ile beklentiler, hedefler belirlendi. Bayilerle görüş alış verişinde bulunan Alim, hedeflerinin Türkiye’deki bütün bayilerle bir araya geldikten sonra sağlıklı yol haritasını hayata geçirmek olduğunu belirtti.

Son olarak İstanbul, Ankara ve İzmir’deki bayilerle bir araya geldikten sonra toplantıların tamamlanacağını kaydeden Alim, “Türkiye’nin çayı ÇAYKUR’u her yere ulaştırmak için bayilerimizin sağlıklı bir altyapıda çalışmasını hedefliyoruz. Bunun için yaptığımız toplantılarda aldığımız kararlar gelecekte marka değerimizi ve tercih edilme oranımızı daha yukarı taşıyacaktır. Bunun için paydaşlarımız bayiler bizim için çok değerli. Yeni yol haritası yeni ekonomik kaynaklar oluşturacaktır.” diye konuştu.

yusuf-ziya-alim-caykur-mersin-toplantisi-2.jpg