ÇAYKUR Haziran Ayı Çay Paralarını Ödüyor

ÇAYKUR Haziran Ayı Çay Paralarını Ödüyor
ÇAY­KUR’un Ha­zi­ran ayına ait yaş çay be­del­le­ri­ni yarın (31 Temmuz Pazartesi) üre­ti­ci­le­rin banka he­sap­la­rı­na ak­ta­ra­cağı, üre­ti­ci­lerin ise Salı gününden iti­ba­ren he­sap­la­rın­da­ki pa­ra­yı çe­ke­bi­lecekleri bilgisine ulaşıldı.

ÇAYKUR, Rize, Art­vin, Trab­zon, Gi­re­sun ve Ordu'da 2. sür­gün yaş çay alım­la­rı­nı limitsiz olarak sürdürüyor. ÇAYKUR, Ha­zi­ran ayın­da üre­ti­ci­ler­den al­dı­ğı yaş çaya kar­şı­lık gelen yaklaşık 1 milyar 100 milyon lirayı 31 Temmuz Pazartesi (Yarın) üre­ti­ci­le­rin banka he­sap­la­rı­na ak­ta­ra­cağı, üre­ti­ci­lerin ise 1 Ağustos 2023 Salı gününden iti­ba­ren he­sap­la­rın­da­ki pa­ra­yı çe­ke­bi­lecekleri öğrenildi.

ÇAY­KUR'un 1. sür­gün mayıs ayına ait or­ga­nik fark öde­me­le­ri­ni, Tem­muz ayı yaş çay pa­ra­sı ile 31 Ağus­tos’ta üre­ti­ci­le­rin banka he­sap­la­rı­na ak­ta­ra­ca­ğı ve üre­ti­ci­le­rin 1 Eylül’den itibaren he­sap­la­rın­da­ki pa­ra­yı çe­ke­bi­le­cek­le­ri öğ­re­nil­di.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum