ÇAYKUR İkizdere Çay Fabrikası Dualarla Üretime Başladı

ÇAYKUR İkizdere Çay Fabrikası Dualarla Üretime Başladı
ÇAYKUR’un Rize’nin İkizdere ilçesinde bu yıl üretime aldığı İkizdere Organik Çay Fabrikası üretime başladı.

ÇAYKUR, Rize’nin İkizdere ve Çamlıhemşin ilçesinde 100’er tonluk 2 organik çay fabrikasının yapımını tamamlayarak hizmete aldı. Bir yıl gibi kısa bir sürede inşaatı tamamlanarak üretime hazır hale getirilen çay fabrikaları 2023 yaş çay sezonu itibariyle üretime başlayacak. İkizdere Çay Fabrikası ilk çay alımlarını gerçekleştirerek kamyonlarla fabrikaya getirilen çaylar traflara alınmaya başladı.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, beraberinde Genel Müdür Yardımcıları Dr. Turgay Turna, Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu ile birlikte İkizdere Çay Fabrikasını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Çaylar kamyonlarla fabrikaya getirildiğinde traflara çay alınmaya başlanmadan önce duada bulunuldu. Duanın ardından ise fabrika üretime açıldı.

caykur-ikizdere-cay-fabrikasi-2.jpg

caykur-ikizdere-cay-fabrikasi-4.jpg

caykur-ikizdere-cay-fabrikasi-1.jpg

caykur-ikizdere-cay-fabrikais-uretime-basladi.jpg

caykur-ikizdere-cay-fabrikasi-3.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum