ÇAYKUR Mevsimlik İşçi Alımı Noter Kurası Numaraları Belli Oldu

ÇAYKUR Mevsimlik İşçi Alımı Noter Kurası Numaraları Belli Oldu
ÇAYKUR’un 1365 mevsimlik işçi alımı noter kurası 14 Nisan Cuma günü çekilecek. Kura öncesi başvuruda bulunan adayların kura numaraları belli olurken nihai liste ÇAYKUR’un resmi sitesinden paylaşıldı.

ÇAYKUR Genel Müdür Yardımcısı ve İşçi Alım Komisyonu Başkanı Erdinç Hatinoğlu imzalı kurumun resmi sayfasından yayımlanan duyuruda, “Teşekkülümüze geçici işçi alımı için 14.04.2023 tarihinde çekilecek olan kuraya katılacak kişilere ait fabrika bazlı liste aşağıda sunulmuştur. Ayrıca listeler ilgili işletmelerde de ilan edilecektir.” Denilerek, “Teşekkülümüze bağlı Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun il ve ilçelerinde bulunan ünitelerin eksik iş gücü ihtiyacının karşılanabilmesi için, 1041 geçici beden işçisi (tahmil tahliye), 166 lise ve dengi okul mezunu teknik kariyerli geçici işçi ile 52 engelli ve 21 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplam 1280 geçici işçinin İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla taleplerinin alınarak, noter kurası ile işe alınmasına Yönetim Kurulumuzca karar verilmiştir.

Bu nedenle Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri nezdinde işçi talebine çıkılarak alınan nihai listeler Rize 4. Noterliğine onaylatılmıştır.

Ekte gönderilen listelerdeki sıra numaraları 14 Nisan 2023 Cuma günü saat: 09.00’da noter huzurunda yapılacak olan kura çekiminde kura numarası olarak esas alınacağından, işe girmek için müracaat eden işçilerin, sıra numaralarını öğrenmeleri önem arz etmektedir.

Bu sebeple ekte gönderilen listelerin Teşekkülümüzün resmi internet sitesinde duyurulması, ekli listelerdeki ünitelerden her ünitenin kendisine ait başvuru listelerini herkesin görebileceği bir yere asması, listelerden kura numaralarını öğrenmek üzere ünitelere gelen işçi adaylarına gerekli kolaylığın sağlanması, ilan edilen listeleri 17 Nisan 2023 tarihine kadar askıda kalması hususlarında gereğini yapılmasını önemle rica ederim.” İfadelerine yer verildi.

Kura numaranızı öğrenmek için lütfen aşağıdaki fabrika isimlerinin üzerine tıklayınız.

100. YIL PAZ. VE ÜRETİM BÖLGE

AMBARLIK LİSE VE DENGİ

AMBARLIK

ARAKLI

ARDEŞEN

ARHAVİ ESKİ HÜKÜMLÜ

ARHAVİ

AŞIKLAR

AZAKLI

BÖLÜMLÜ

BÜYÜKKÖY

CAMİDAĞI

ÇAMLI ENGELLİ

ÇAMLI ESKİ HÜKÜMLÜ

ÇAMLI

ÇAMLIHEMŞİN

ÇAYELİ

ÇİFTLİK

CUMHURİYET ENGELLİ

CUMHURİYET ESKİ HÜKÜMLÜ

CUMHURİYET

DEREPAZARI

ESKİPAZAR

FINDIKLI

GÜNDOĞDU

GÜNEYSU ULUCAMİ

HAYRAT

HEMŞİN ORGANİK

HOPA

İKİZDERE

IŞIKLI

İYİDERE

KALECİK

KALKANDERE

KARACA LİSE VE DENGİ

KARACA

KEMALPAŞA

KENDİRLİ

KİRAZLIK

MELYAT

MURATLI LİSE VE DENGİ

MURATLI

MUSADAĞI

OF

ORTAPAZAR

PAZAR TAŞLIDERE

PAZAR

PAZARKÖY

SABUNCULAR

SALARHA

SELİMİYE

SÜMER

SÜRMENE

TAŞÇILAR

TERSANE

TİREBOLU

VELİKÖY

ZİHNİDERİN

zavendikli-mustafa-hoca-kuran-kurslari-baskani-ahmet-ali-saruhan-hayirsever-vatandaslara-yardim-cagrisinda-bulundu-5-001.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum