ÇAYKUR Mevsimlik İşçileri Kadro Hakkı İçin Yeniden Toplanıyor

ÇAYKUR Mevsimlik İşçileri Kadro Hakkı İçin Yeniden Toplanıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatına rağmen aradan geçen bir yıla yakın zamana rağmen somut bir adım atılmaması üzerine ÇAYKUR mevsimlik işçileri kadro taleplerini yeniden gündeme taşımak için 23 Şubat'ta Rize'de bir araya geliyor.

2023 yılında yapılan seçimlerde Erdoğan'ın Rize mitinginde verdiği sözleri hatırlatan mevsimlik işçiler, bu kez 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda toplanarak seslerini duyurmayı amaçlıyor.

23 Şubat 2024 Cuma günü saat 14.00'te gerçekleşecek buluşmada mevsimlik işçiler ayrıca basın açıklaması da yapacak.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde memleketi Rize’de düzenlenen mitingte, “Bu milletin ne sıkıntısı, derdi, problemi varsa, bunun çözüm adresi biziz, biz. Çay işçilerimizin 4 aylık çalışma süresini 6 aya biz çıkarttık. İşçilerimizin çalışmadıkları dönemlerdeki sağlık sigortası sorununu biz çözdük. Mevcut sıkıntılarımızı da hal yoluna yine biz koyacağız. Arkadaşlarıma gereken çalışmayı yapmaları için talimatı verdim. Yeter ki biz aramıza kimseyi sokmayalım, yeter ki biz birlik ve beraberliğimizi bozmayalım. Gerisi Allah'ın izniyle gelecek, ülkemizin imkanları genişledikçe gereken neyse o yapılacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
38 Yorum