ÇAYKUR Mevsimlik İşçileri Sesini Duyurmak İçin Rize’de Toplanıyor!

ÇAYKUR Mevsimlik İşçileri Sesini Duyurmak İçin Rize’de Toplanıyor!
ÇAYKUR mevsimlik işçileri, yarın (Çarşamba) kadro talebi ve hak kayıplarını duyurabilmek amacıyla ÇAYKUR Genel Müdürlüğü önünde basın açıklamasında bulunacak.

ÇAYKUR’da çalışan yaklaşık 10 bin mevsimlik işçi adına bir grup mevsimlik işçi seslerini duyurabilmek için harekete geçti.

HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, ÇAYKUR mevsimlik işçilerinin kadro sorunu çözümü için sundukları hiçbir teklifin kabul edilmediğini ve görüşmelerde BYPASS edildiklerini açıklamasının ardından kadro hayalleri sona eren mevsimlik işçiler, kadro taleplerini yinelemek ve hak kayıplarının giderilmesini dile getirmek amacıyla ÇAYKUR Genel Müdürlüğü önünde bir araya gelerek basın açıklamasında bulunacak.

ÇAYKUR mevsimlik işçileri 31 Ocak 2024 Çarşamba günü saat: 13.00’da ÇAYKUR Genel Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaparak seslerini duyurmaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
34 Yorum