ÇAYKUR Mevsimlik İşçisinin Fark Ücretleri Ödeniyor

ÇAYKUR Mevsimlik İşçisinin Fark Ücretleri Ödeniyor
ÇAYKUR’da binlerce mevsimlik işçiyi ilgilendiren sözleşmeden doğan fark ücretlerinin 11 Kasım’da ödeneceği öğrenildi.

ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, mevsimlik işçilerinin sözleşmeden doğan fark ücretlerinin 11 Kasım’da ödeneceğini bildirdi. Genel Müdür Vekili Alim, ödemeler kapsamında 22 Milyon lira civarında bir ödeme yapılacağını kaydetti.

Mevsimlik işçilerin çalışma süreci ve fark ücretlerinin ödemeleri konusunda görüşlerini aldığımız ÖZ Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Sultan Murat Karadağ, mevsimlik işçilerin adam ayı son günü olan 13 Kasım’a kadar çalışacaklarını ve böylece 180 günü tamamlayacaklarını ifade etti.

Karadağ, “ÖZ Gıda İş Sendikası olarak mevsimlik işçilerin sözleşmeden doğan fark ücretlerinin ödenmesi noktasında ÇAYKUR Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ÇAYKUR, zor sürece rağmen 11 Kasım’da fark ücretlerini ödeyecek. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim ile Rize Milletvekilleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı ve Dr. Osman Aşkın Bak ile AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim’e ve tüm emekçi kardeşlerimize teşekkürlerimizi iletiriz” dedi.