ÇAYKUR Peşkeş Çekilmek İsteniyor

ÇAYKUR Peşkeş Çekilmek İsteniyor
MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, ''MHP olarak çayın teminatıyız. ÇAYKUR'u özelleştirmek isteyenlerin de karşısında duracağız'' dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, partisinin Arhavi ilçe teşkilatında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, hükümetin her şeyi ''güllük gülistanlık'' gösterdiğini savunarak, ''Esasında ülkemizin ve insanlarımızın hali içler acısı'' diye konuştu.

Çay üzerinden oyunlar oynanarak ÇAYKUR'un özelleştirilip bir kısım insanlara peşkeş çekilmek istendiğini öne süren Didinmez, ''Çay hayat damarıdır. Çay üzerinde oyunlar oynanıyor. Çay ve çaycı yok edilmeye çalışılmakta, milli kuruluş olan ÇAYKUR özelleştirilme kapsamı içerisinde yabancılaştırılarak bir kısım insanlara piyasa peşkeş çekilmeye çalışılmaktadır. MHP olarak çayın teminatıyız. ÇAYKUR'u özelleştirmek isteyenlerin de karşısında duracağız'' dedi.

Hükümetin gündemi saptırmak için yalan yanlış işler yaptığını iddia eden Didinmez, şunları kaydetti: ''İktidarlarında kalıcı olabilmek için gerçek gündemi saptırarak, birilerini öbürlerine düşman kılarak, eskiden sağ-sol diye ayrılan ülkemizi demokrat-cumhuriyetçi, ötekisi-berikisi, Türk-Kürt gibi suni ayrımlarla ve kin, husumet, garez beslemek suretiyle ayrıştırmaya çalışıyorlar.''