Çaykur Rize, 2 Gün İznin Ardından Antalya'da Kampa Girecek

Çaykur Rize, 2 Gün İznin Ardından Antalya'da Kampa Girecek
Trabzonspor galibiyeti sonrası ara vermeden çalışmalara başlayan Çaykur Rizespor, 2 günlük iznin ardından lige verilen milli arada Antalya'da kampa girecek. Yeşil Mavililer, Alanyaspor karşılaşması hazırlıklarını Antalya'da sürdürecek.

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında evinde Trabzonspor’u 3-2 mağlup ederek Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde ilk galibiyetini elde etti. Yeşil mavililer bu maçın ardından ara vermeden çalışmalarına başladı.

Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Trabzonspor maçında ilk 11’de yer alan futbolcular spor salonunda bireysel çalışırken, diğer oyuncular ise sahada kondisyon çalışması ile antrenmanı tamamladı.

Pazar ve Pazartesi’yi izinli geçirecek olan Atmacalar, Salı günü Antalya’da kampa girecek. Rize ekibi, Milli aranın ardından 31. Haftada Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek.

caykur-rize-2-gun-iznin-ardindan-antalyada-kampa-girecek-9.jpgcaykur-rize-2-gun-iznin-ardindan-antalyada-kampa-girecek-1.jpgcaykur-rize-2-gun-iznin-ardindan-antalyada-kampa-girecek-3.jpgcaykur-rize-2-gun-iznin-ardindan-antalyada-kampa-girecek-4.jpgcaykur-rize-2-gun-iznin-ardindan-antalyada-kampa-girecek-5.jpgcaykur-rize-2-gun-iznin-ardindan-antalyada-kampa-girecek-6.jpgcaykur-rize-2-gun-iznin-ardindan-antalyada-kampa-girecek-7.jpgcaykur-rize-2-gun-iznin-ardindan-antalyada-kampa-girecek-8.jpg