Çaykur Rize Kalesini Gole Kapadı

Çaykur Rize Kalesini Gole Kapadı
Spor Toto Süper Ligin 2. devresine müthiş bir giriş yapan Çaykur Rizespor, adeta kalesini gole kapadı.

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını elde ettiği tek galibiyet ve 9 beraberlik sonucu 12 puanla ligin son sırasında kapatan Çaykur Rizespor, ikinci yarıda fırtınalar estiriyor. 2. Devreye deplasmanda Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan Yeşil Mavili ekip, bu yarıda oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 16 puan topladı ve yenilgi yüzü görmedi.

İkinci yarının en başarılı takımları arasında zirvede yer alan Çaykur Rizespor, 2. Yarıdaki maçlarda evinde ilk kez gol yemeden bir karşılaşmayı tamamlarken sezon boyunca evindeki karşılaşmalarda gol yemediği 3. karşılaşmayı oynadı. Atmacalar ligin ilk yarısında 0-0 sona eren Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve 3-0 kazanılan Fenerbahçe karşılaşmasında kalesini gole kapatmıştı.

İkinci yarıda oynadığı 6 karşılaşmada rakiplerine 2 kez gol sevinci yaşatan Yeşil Mavililer, aynı karşılaşmalarda ise 11 kez gol sevinci yaşadı. Atmacalar ilk yarıda aynı periyotta ise 5 kez gol sevinci yaşamış, 8 kez ise meşin yuvarlağı kendi filelerinden çıkarmıştı.

Karadeniz ekibinin ikinci yarıda oynadığı 3 deplasman maçında da Milli kaleci Gökhan, rakiplerine gol sevinci yaşatmadı.

Atmacaların başarılı kalecisi Gökhan Akkan’ın performansı Galatasaray ve Beşiktaş’ın dikkatinden kaçmadı ve milli kaleci iki takımın da transfer listesinde yer almaya başladı.