Çaykur Rize - Trabzon Maçı Öncesi Vali Baydaş: Sorunsuz Maç Seyri İçin, Tüm Güvenlik Tedbirleri Alındı!

Çaykur Rize - Trabzon Maçı Öncesi Vali Baydaş: Sorunsuz Maç Seyri İçin, Tüm Güvenlik Tedbirleri Alındı!
Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında bugün Rize'de oynanacak olan Çaykur Rizespor - Trabzonspor karşılaşması öncesi kentte "İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı” gerçekleştirildi.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Çaykur Rizespor-Trabzonspor maçı öncesi güvenlik planlarını yaptıklarını belirterek, “Trabzonspor’u misafirperverce ağırlayacağız. Sahada skor ne olursa olsun sorunsuz bir şekilde maçımızı yapacağız ve misafirlerimizi uğurlayacağız” dedi.

Çaykur Didi Stadı'nda bugün saat: 20.00'da oynanacak Çaykur Rizespor-Trabzonspor müsabakası öncesinde Vali İhsan Selim Baydaş başkanlığında Çaykur Rizespor Mehmet Cengiz Tesislerinde “İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıda müsabaka öncesi ve sonrası alınacak asayiş ve güvenlik önlemleri ele alındı. Vali Baydaş, toplantı sonrası beraberindeki ilgililerle birlikte Çaykur Didi Stadyum çevresinde incelemelerde bulunarak alınacak önlem ve tedbirleri inceledi.

Vali Baydaş, toplantı sonrası yaptığı açıklamada hem spor kulübü yöneticileriyle hem de ildeki güvenlik amirleriyle Çaykur Rizespor-Trabzonspor müsabakasının güvenlik açısından değerlendirmesini yaptıklarını belirterek, “Bu hafta Trabzonspor’u konuk edeceğiz. Buna dair güvenlik planlamamızı yaptık. İnşallah güzellikle misafir edeceğiz sahada skor ne olursa olsun sorunsuz bir biçimde maçımızı yapacağız ve misafirlerimizi uğurlayacağız” dedi.

Vali Baydaş, Çaykur Rizespor’un evinde ağırladığı bütün takımları kendi evinde hissettirecek derecede misafirperverlikle ağırladığına dikkat çekerek, “Gerek maç öncesi gerek tribündeki maç seyriyle sonuç ne olursa olsun gelen misafir takımlar kendi evindeymiş gibi maçlarını oynadılar. Trabzonspor maçında da aynı ev sahipliğini gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimi maça davet ediyorum. Stadyum çevresi, şehrin giriş çıkışı ve yol güzergahıyla ilgili gerekli bütün tedbirlerimizi müzakere ettik. İki kulübe de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı İbrahim Turgut ise, “Maçın dostça ve sportmence oynanmasını ve kardeşçe sona erecek bir müsabaka olması temennisi ile herkesi stada bekliyorum. Sayın Valimize ve diğer yönetici arkadaşlarımıza göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıya Vali Baydaş’ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Murat Öztürk, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, Sağlık il Müdürü Mustafa Tepe, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tufekçi, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, ASKF Başkanı Ali Çelik, TSYD Rize Temsilcisi Osman Can ve kulüp yöneticileri katıldı.

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-c-rizespor-trabzonspor-maci-oncesi-guvenlik-planlarini-yaptiklarini-belirtti-1.jpg

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-c-rizespor-trabzonspor-maci-oncesi-guvenlik-planlarini-yaptiklarini-belirtti-2.jpg

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-c-rizespor-trabzonspor-maci-oncesi-guvenlik-planlarini-yaptiklarini-belirtti-3.jpg

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-c-rizespor-trabzonspor-maci-oncesi-guvenlik-planlarini-yaptiklarini-belirtti-4.jpg

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-c-rizespor-trabzonspor-maci-oncesi-guvenlik-planlarini-yaptiklarini-belirtti-5.jpg

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-c-rizespor-trabzonspor-maci-oncesi-guvenlik-planlarini-yaptiklarini-belirtti-6.jpg

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-c-rizespor-trabzonspor-maci-oncesi-guvenlik-planlarini-yaptiklarini-belirtti-7.jpg

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-c-rizespor-trabzonspor-maci-oncesi-guvenlik-planlarini-yaptiklarini-belirtti-8.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum