Çaykur Rize ve Sivasspor'dan Kardeşlik Dersi !

Çaykur Rize ve Sivasspor'dan Kardeşlik Dersi !
Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile Demir Grup Sivasspor takımlarından dostu düşmanı kıskandıracak hareketler gelmeye devam ediyor.

Gün içerisinde Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal’ın Cumartesi günü oynanacak olan Demir Grup Sivasspor maçı için “Türkiye'ye iki kardeş kulübün güzel futbolunu izleteceğiz. Kazananı ve kaybedeni maç sonunda birlikte alkışlayacağız" ifadesinde bulunmasının ardından Yeşil Mavili kulubün resmi internet sitesinden kardeşlik twiti atıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Rize’de yarın (Cumartesi) Saat: 16.00’da Çaykur Rizespor - Demir Grup Sivasspor karşılaşması oynanacak. Maç için bugün Rize’ye gelen Sivas temsilcisi Yiğidolar için Çaykur Rizespor kardeşlik twiti attı. Atmacaların twitine kardeş Yiğidolardan cevap gecikmedi.

Karadeniz ekibi “Yiğitin harman olduğu yerden: Sivas’tan gardaşlarımız gelmiş! Hoşgeldin Yiğido” şeklinde twit atarken, kardeş kulüp Sivasspor bu twite anında cevap verdi. Yiğidolar Atmacaların dostluk twitine aynı şekilde karşılık vererek “Hoşbulduk uşaklar! Yağmur bekliyorduk, güneşlen karşilaştuk.” cevabını verdi.

İŞTE KARDEŞ TAKIMLARIN DERS VERECEK TWİTLERİ

caykur-rizespordan-sivasspor-twiti.jpgsivasspor-dan-caykur-rizespor-twiti.jpg