Çaykur Rize’de ‘ALAN’da Biyonik Adam!

Çaykur Rize’de ‘ALAN’da Biyonik Adam!
Çaykur Rizespor U17 takımında bu sezon oynanan tüm maçlarda görev alan tek isim takım kaptanı Uluhan Alan oldu.

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U17 Ligi 1. Lig kategorisinde mücadele eden Çaykur Rizespor U17 takımının defanstaki maestrosu takım kaptanı Uluhan Alan, bu sezon oynanan 31 maçın tamamında görev aldı. Takım kaptanı genç futbolcu Uluhan, 30 karşılaşmada 90 dakika mücadele ederken bir karşılaşmada ise 61 dakika ve toplamda 2 bin 761 dakika sahada yer alarak takımın biyonik adamı oldu. Yeşil Mavili defans oyuncusu bu karşılaşmalarda kaydettiği 5 golle takımın en çok gol kaydeden ikinci oyuncusu olmayı da başardı.

uluhan-alan-caykur-rizespor-(1).jpg

Spor Toto Gelişim Ligleri Elit U17 Ligi 1. Lig kategorisinde mücadele eden Ogün Kutlu yönetimindeki Çaykur Rizespor U17 takımı, bu sezon Adanaspor’un lige katılmaması ve Gaziantespor ekibinin de Rize’deki müsabakaya gelmemesi sonucu toplamda 31 maç oynadı.

Bu sezon toplam 27 kişilik kadrosuyla U17 Liginde oynanan tüm maçlarda görev alan tek isim takımın kaptanı olan defans oyuncusu Uluhan Alan oldu. 31 maçta da görev alan ve bu maçların sadece biri hariç hepsinde 90 dakika boyunca mücadele eden Uluhan, o bir maçta da 61 dakika sahada kaldı. Toplamda bu sezon 2 bin 761 dakika Yeşil-Mavili formayı terleten Uluhan, sezonu 4 sarı kartla tamamladı.

uluhan-alan-caykur-rizespor-(2).jpg

Rize merkeze bağlı İslampaşa Mahallesinde doğup büyüyen Uluhan Alan futbola 10 yaşında Çaykur Rizespor altyapısında başladı. U14 Liginden itibaren Çaykur Rizespor’da bugüne kadar 103 maça çıkan Uluhan, toplamda 24 gole imza attı. Bu sezon oynadığı maçlarda 5 gol kaydeden Uluhan, defans oyuncusu olmasına rağmen bu sezon takımda en çok gol kaydeden ikinci isim oldu.

Rize Türk Telekom Spor Lisesi 11. Sınıf öğrencisi olan Uluhan Alan, Çaykur Rizespor forması altında daha iyi işlere imza atarak A takımda kalıcı olacak Rizeli isimlerden biri olmayı hedefliyor.

uluhan-alan-caykur-rizespor-(3).jpguluhan-alan-caykur-rizespor-(4).jpg

Haber: Turgay AYHAN