Çaykur Rize’de Başkan Kıran’dan Takıma Moral Yemeği

Çaykur Rize’de Başkan Kıran’dan Takıma Moral Yemeği
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Tahir Kıran, yönetim kurulu üyeleri ve futbol takımının teknik heyeti ile oyuncularıyla yemekte bir araya geldi.

Süper Lig’in 10. Haftasında yarın (Cumartesi günü) sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Çaykur Rizespor’da Kulüp Başkanı Tahir Kıran, yönetim, teknik ekip ve futbolcular moral yemeğinde bir araya geldi.

Yeşil Mavili Kulüpten yapılan açıklamada, yemekte arkadaşlarının Bryan Dabo'ya yaptığı sürprizin eğlenceli anlara sahne olduğu ifade edilerek, yenilen yemeğin ardından konuşan Başkan Tahir Kıran’ın takıma moral olması için yemek organizasyonu düzenlediklerini belirttiği kaydedildi.

Açıklamada, Başkan Kıran’ın Kasımpaşa maçını kazanacaklarına inandığını belirttiği ve “Yarın galip gelerek bu kötü günleri geride bırakacağımıza inanıyoruz” sözlerine yer verildi.

Kaptan Selim Ay'ın ise moral yemeğinden duyduğu memnuniyeti aktararak, “Başkanımıza ve taraftarımıza karşı mahcubuz. Yarın galip gelerek hem başkanımıza hem de bizi bugüne kadar destekleyen taraftarlarımıza 3 puanı hediye etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

caykur-rizede-baskan-kirandan-takima-moral-yemegi-1.jpgcaykur-rizede-baskan-kirandan-takima-moral-yemegi-2.jpgcaykur-rizede-baskan-kirandan-takima-moral-yemegi-3.jpgcaykur-rizede-baskan-kirandan-takima-moral-yemegi-4.jpgcaykur-rizede-baskan-kirandan-takima-moral-yemegi-5.jpgcaykur-rizede-baskan-kirandan-takima-moral-yemegi-6.jpgcaykur-rizede-baskan-kirandan-takima-moral-yemegi-7.jpg