Çaykur Rize'de Galatasaray Maçı Hazırlıkları Başladı

Çaykur Rize'de Galatasaray Maçı Hazırlıkları Başladı
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında 28 Ekim Cumartesi günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Mondihome Kayserispor’a 3-1 yenildi. Kayseri'den Rize'ye moralsiz dönen Yeşil Mavililer, ara vermeden Cumartesi günü saat: 19.00’da Çaykur Didi Stadı'nda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde gerçekleşen ve ısınma ile başlayan antrenmanda mobilizasyon ve core çalışmasının ardından Kayserispor maçında 90 dakika oynayan oyuncular antrenmanı salonda tamamladı.

İkinci bölümde dar alan ve dayanıklılık oyunları çalışması yapılan antrenmanın son bölümü box to box koşu ile tamamlandı.

Yeşil Mavililerde Galatasaray maçının hazırlıklarına yarın devam edilecek.

caykur-rizespor-galatasaray-maci-hazirliklari-basladi-6.jpg

caykur-rizesporda-galatasaray-maci-hazirliklari-basladi-3.jpg

caykur-rizespor-galatasaray-maci-hazirliklari-basladi-3.jpg

caykur-rizespor-galatasaray-maci-hazirliklari-basladi-8.jpg

caykur-rizespor-galatasaray-maci-hazirliklari-basladi-2.jpg

caykur-rizespor-galatasaray-maci-hazirliklari-basladi-5.jpg

caykur-rizespor-galatasaray-maci-hazirliklari-basladi-7.jpg

Kaynak:İBRAHİM KÖROĞLU

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum