Çaykur Rize’de İzin Bitti Hazırlıklar Yeniden Başladı

Çaykur Rize’de İzin Bitti Hazırlıklar Yeniden Başladı
Çaykur Rizespor, Erzurum kampının ardından verilen 2 günlük iznin sona ermesiyle birlikte Rize’de çalışmalarına başladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da 2 etaptan oluşan Erzurum kampı cumartesi günü sona erdi. Yeşil Mavililer, 2 günlük iznin ardından 2022 – 2023 sezonu hazırlıklarına Rize’de başladı.

Mehmet Cengiz Tesislerinde teknik direktörü Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 top kapmaca ile devam eden antrenman düz koşu ile son buldu.

Lig başlayıncaya kadar hazırlıklarını Rize’de sürdürecek olan Yeşil Mavililer, Süper Lig ekiplerinden Giresunspor ile 30 Temmuz Cumartesi günü saat: 17.00’da Giresun’da hazırlık maçı oynayacak.

caykur-rizede-izin-bitti-hazirliklar-yeniden-basladi-1.jpgcaykur-rizede-izin-bitti-hazirliklar-yeniden-basladi-2.jpgcaykur-rizede-izin-bitti-hazirliklar-yeniden-basladi-3.jpgcaykur-rizede-izin-bitti-hazirliklar-yeniden-basladi-4.jpgcaykur-rizede-izin-bitti-hazirliklar-yeniden-basladi-5.jpgcaykur-rizede-izin-bitti-hazirliklar-yeniden-basladi-6.jpgcaykur-rizede-izin-bitti-hazirliklar-yeniden-basladi-7.jpgcaykur-rizede-izin-bitti-hazirliklar-yeniden-basladi-8.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.