Çaykur Rize'de Rakip Antalya, Hedef Avrupa

Çaykur Rize'de Rakip Antalya, Hedef Avrupa
Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında yarın sahasında Antalyaspor’u konuk edecek.

14 Nisan 2024 Pazar günü ÇAYKUR DİDİ Stadı’nda oynanacak ve saat: 16.00’da başlayacak karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemlerinden Emre Kargın yönetecek.

Çaykur Rizespor, deplasmanda İstanbulspor'u 4-0 mağlup ederek 45 puana ulaştı ve ligde 6. sıraya yükseldi.

Antalyaspor ise evinde MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı ve 42 puanda kalarak ligde 8. sırada yer alıyor.

Ligin ilk devresinde Antalya'da oynanan karşılaşma 0-0 berabere sonuçlanmıştı.

Çaykur Rizespor'da Mame Mor Faye sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Benhur Keser, Mithat Pala ve Laine ise sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalışıyorlar ve bu maçta da yer alamayacaklar.

Bu maç, Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Çaykur Rizespor için oldukça önemli. Yeşil Mavililer, bu maçı kazanarak Avrupa kupalarına katılma şansını artırmayı hedefliyor. Antalyaspor ise bu maçtan en az 1 puan alarak ligdeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum