Çaykur Rize'nin Belek Kampı Başladı

Çaykur Rize'nin Belek Kampı Başladı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, 3 Nisan Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maç için Antalya’da kampa girdi.

Spor Toto Süper Lig 30 Haftasında sahasında Trabzonspor'u 3-2 yenen Çaykur Rizespor, lige verilen milli ara nedeniyle 3 Nisan Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor.

Yeşil Mavililer, Trabzonspor galibiyetinin ardından hazırlıklarına ara vermeden Rize’de başladı. Ardından takıma verilen iki günlük iznin ardından Antalya Belek'te toplandı.

Belek kampının ilk gününde Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve düz koşu ile başladı. 5'e 2 orta oyunu ile devam eden antrenman düz koşu ile son buldu.

Öte yandan Ümit Milli Takımın aday kadrosuna çağrılan Yeşil Mavili futbolcular Emir Han Topçu ve Cemali Sertel ile kendi milli takımlarında bulunan Joel Pohjanpalo, Bryan Dabo ve Yannick Bolasie kampa henüz katılmadı.

caykur-rizespor-aytemiz-alanyaspor-maci-hazirliklarina-basladi-1.jpgcaykur-rizespor-aytemiz-alanyaspor-maci-hazirliklarina-basladi-2.jpgcaykur-rizespor-aytemiz-alanyaspor-maci-hazirliklarina-basladi-3.jpgcaykur-rizespor-aytemiz-alanyaspor-maci-hazirliklarina-basladi-4.jpgcaykur-rizespor-aytemiz-alanyaspor-maci-hazirliklarina-basladi-5.jpgcaykur-rizespor-aytemiz-alanyaspor-maci-hazirliklarina-basladi-6.jpgcaykur-rizespor-aytemiz-alanyaspor-maci-hazirliklarina-basladi-7.jpg