Çaykur Rizespor, 1 hafta önce kadrosuna kattığı Koç'u Zonguldak'a kiraladı

Çaykur Rizespor, 1 hafta önce kadrosuna kattığı Koç'u Zonguldak'a kiraladı
Çaykur Rizespor, 1 hafta önce sözleşme imzaladığı orta saha oyuncusu Ozan İsmail Koç'u, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor'a sezon sonuna kadar kiraladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, 1 hafta önce 2. Lig'de son sırada mücadele eden Bursaspor'dan 3,5 yıllık sözleşme imzaladığı 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan İsmail Koç'u, aynı ligde yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor'a kiraladığını açıkladı.

Çaykur Rizespor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Profesyonel futbolcumuz Ozan İsmail Koç, sezon sonuna kadar Zonguldak Kömürspor, takımına kiralanmıştır. Ozan İsmail Koç’a Zonguldak Kömürspor forması ile başarılar biliyoruz."

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum