Çaykur Rizespor 2 Hazırlık Maçı Daha Yapacak

Çaykur Rizespor 2 Hazırlık Maçı Daha Yapacak
İkinci etap kamp çalışmalarını Erzurum’da sürdüren Çaykur Rizespor, bu kamp döneminde de Antalyaspor ve Ümraniyespor ile hazırlık maçı yapacak.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, 3 günlük iznin ardından 2. Etap kamp çalışmalarına da yine Erzurum'da dün başladı.

Palandöken Dağı eteklerindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Yeşil Mavililer, sabah antrenmanını sahada, akşam antrenmanını ise fitness salonunda gerçekleştirdi. Yeşil Mavililerin ikinci etap kamp dönemi 12 gün sürecek ve 29 Temmuz’da sona erecek.

24 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 16.30’da Antalyaspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, 28 Temmuz 2023 Cuma günü ise saat 16.00’da Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek.

Atmacalar, birinci etap kamp döneminde oynadığı 2 hazırlık maçını da kaybetmiş, Yilport Samsunspor’a 1-0, Corendon Alanyaspor’a ise 3-1 mağlup olmuştu.

caykur-rizespor-antrenmani-2.jpg

caykur-rizespor-antrenmani-10.jpg

caykur-rizespor-antrenmani-7.jpg

caykur-rizespor-antrenmani-9.jpg

caykur-rizespor-antrenmani-8.jpg

caykur-rizespor-antrenmani-6.jpg

caykur-rizespor-antrenmani-5.jpg

caykur-rizespor-antrenmani-4.jpg

caykur-rizespor-antrenmani-3.jpg

caykur-rizespor-antrenmani-1.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum