Çaykur Rizespor 33 Yıllık Rekoru Kıramadı

Çaykur Rizespor 33 Yıllık Rekoru Kıramadı
Süper Lig'in 36. haftasında evinde İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşan Çaykur Rizespor, 6. dakikada kalesinde gördüğü gol nedeniyle iç sahada en uzun süre gol yememe rekorunu kıramadı.

Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 36. haftasında Çaykur Didi Stadı'nda İttifak Holding Konyaspor'u konuk ediyor. Evinde üst üste oynadığı 4 maçta gol yememe rekorunu Trabzonspor maçında egale eden Yeşil Mavililer, İttifak Holding Konyaspor karşısında kalesinde gördüğü golle 33 yıllık rekoru kırma şansını yitirdi. 

İttifak Holding Konyaspor'un Çaykur Rizespor'un rekor kırmasını engelleyen golü 6. dakikada Guilherme kaydetti. Deplasman ekibi bu golle Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçti. 

Çaykur Rizespor, Süper Lig'de 1988-89 sezonunda sırasıyla oynadığı Samsunspor, Ankaragücü, Eskişehirspor ve Sakaryaspor maçlarında kalesini gole kapatmış ve iç sahada en uzun süre gol yememe serisi yakalamıştı.

Yeşil Mavililer, bu sezon Demir Grup Sivasspor, Atakaş Hatayspor, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor karşılaşmalarında kalesini gole kapatarak 33 yıllık rekoru egale etmişti.