Çaykur Rizespor Adil Demirbağ Transferini Gerçekleştiremedi

Çaykur Rizespor Adil Demirbağ Transferini Gerçekleştiremedi
Çaykur Rizespor’un Konyaspor’dan renklerine bağlamak istediği ve prensip anlaşmasına vardığı Adil Demirbağ transferi iptal oldu.

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulübü, Salı günü transferini duyurduğu ve sağlık kontrollerinin ardından sözleşmenin imzalanacağını açıkladığı Konyasporlu defans oyuncusu Adil Demirbağ transferi ile ilgili yeni açıklamada bulunarak transferin imza aşamasında iptal olduğunu açıkladı.

Yeşil Mavililerden yapılan açıklamada, “Konyaspor Kulübü ile profesyonel futbolcu Adil Demirbağ’ın transferi konusunda vardığımız anlaşma sonrası futbolcu ile görüşmelere başlayıp mutabakata vardık. Futbolcu Ankara’ya gelerek sağlık kontrolünü tamamlamasının ardından imza aşamasına geldiğimiz noktada Kulübümüzün dışında gelişen sorunlar nedeniyle futbolcunun transferi iptal olmuştur. Çaykur Rizespor Kulübü olarak camiamıza kaliteli oyuncular katmayı sürdüreceğiz.” İfadeleri kullanıldı.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum