Çaykur Rizespor Altınordu Modeli İçin Yöneticilerini İzmir'e Gönderdi

Çaykur Rizespor Altınordu Modeli İçin Yöneticilerini İzmir'e Gönderdi
Altınordu’nun tüm Türkiye'nin dikkatini çeken altyapı sistemlerini Rize’ye taşımakta kararlı olan Çaykur Rizespor Kulubü, alt yapıdan sorumlu yöneticilerini İzmir’e gönderdi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Altınordu modelini Rizespor’a kazandırma yönünde başlattığı çalışmalar kapsamında alt yapıdan sorumlu yöneticileri Serkan Karavin, Habip Agun ve Sadullah Köse’yi İzmir’e gönderdi. Yeşil Mavili yöneticiler, burada hem Altınorduspor'un tesislerini ziyaret ederek izlenimlerde bulundu hemde Altınordusporlu yöneticilerle fikir alış verişinde bulundu.

caykur-rizesporun-alt-yapidan-sorumlu-yoneticileri-serkan-karavin,-habip-agun-ve-sadullah-kose-altinordusporun-tesislerini-ziyaret-ederek-hem-izlenimlerde-bulundular-hemde-fikir-alis-verisi-yaptilar-(3).jpg

Yeşil Mavili Kulüpte daha önce de Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, İzmir’e giderek Altınordu tesislerini incelemiş ve kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan ile bir araya gelmişti. Başkan Yardımcı, aynı zamanda Altınordu Başkanı Özkan’ı Rize’ye davet etmiş ve Rize’de de bir araya gelmişlerdi.

caykur-rizesporun-alt-yapidan-sorumlu-yoneticileri-serkan-karavin,-habip-agun-ve-sadullah-kose-altinordusporun-tesislerini-ziyaret-ederek-hem-izlenimlerde-bulundular-hemde-fikir-alis-verisi-yaptilar-(1).jpgcaykur-rizesporun-alt-yapidan-sorumlu-yoneticileri-serkan-karavin,-habip-agun-ve-sadullah-kose-altinordusporun-tesislerini-ziyaret-ederek-hem-izlenimlerde-bulundular-hemde-fikir-alis-verisi-yaptilar-(2).jpg