Çaykur Rizespor Altyapı Seçmeleri Başlıyor

Çaykur Rizespor Altyapı Seçmeleri Başlıyor
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un altyapı sporcu seçmeleri 10-14 Temmuz tarihleri arasında Rize ve Artvin’de gerçekleştirilecek.

Çaykur Rizespor Kulübü, gençlere profesyonelce spor yapma alışkanlığının kazandırılması, futbolun sevdirilmesi, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve Rizespor altyapısını güçlendirmeyi hedefleyen Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezi’nde futbolcu altyapı seçmelerinin 10 - 14 Temmuz tarihleri arasında Artvin ve Rize’de yapılacağını bildirdi.

Yeşil Mavili Kulüpten yapılan açıklamada, "Katılımcılar kendi malzemeleri ile seçmelere katılacaktır. İl dışından gelenlerin konaklama organizasyonları kendilerine ait olacaktır. Lisanslı futbolcuların kulüplerinden izin yazısı alması gerekmektedir. Tüm sporcular için veli muvafakatı gerekmektedir. (Örnek Veli İzin Belgesi: Oğlum …… ...… ‘un Çaykur Rizespor altyapı seçmelerine katılmasına müsaade ediyorum. - Veli Adı, Soyadı, Telefonu, İmzası)" ifadelerine yer verildi.

Sporcu seçmelerine ait program şu şekilde:

caykur-rizespor-altyapi-secmeleri-basliyor.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum