Çaykur Rizespor AŞ Yönetimi Belli Oldu

Çaykur Rizespor AŞ Yönetimi Belli Oldu
Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 92. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Rizespor Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut'un yönetiminde Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri'nde yapılan Genel Kurul'da, Rizespor Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu belirlendi.

Yönetim Kurulu Listesi:
İbrahim Turgut
Ali Haydar Er
Adnan Er
Serkan Karavin
Hasan Yavuz Bakır
Ahmet Yılmaz Zehiroğlu
Yusuf Ziya Alim
Ahmet Dokumacı
Fatih Bakoğlu

caykur-rizespor-kulubu-baskaniibrahim-turgutun-yonetiminde-mehmet-cengiz-sosyal-tesislerinde-yapilan-genel-kurulda-rizespor-futbol-yatirimlari-san-ve-tic-a-s-yonetim-kurulu-belirlendi-2.jpgcaykur-rizespor-kulubu-baskaniibrahim-turgutun-yonetiminde-mehmet-cengiz-sosyal-tesislerinde-yapilan-genel-kurulda-rizespor-futbol-yatirimlari-san-ve-tic-a-s-yonetim-kurulu-belirlendi-3.jpgcaykur-rizespor-kulubu-baskaniibrahim-turgutun-yonetiminde-mehmet-cengiz-sosyal-tesislerinde-yapilan-genel-kurulda-rizespor-futbol-yatirimlari-san-ve-tic-a-s-yonetim-kurulu-belirlendi-4.jpgcaykur-rizespor-kulubu-baskaniibrahim-turgutun-yonetiminde-mehmet-cengiz-sosyal-tesislerinde-yapilan-genel-kurulda-rizespor-futbol-yatirimlari-san-ve-tic-a-s-yonetim-kurulu-belirlendi-5.jpgcaykur-rizespor-kulubu-baskaniibrahim-turgutun-yonetiminde-mehmet-cengiz-sosyal-tesislerinde-yapilan-genel-kurulda-rizespor-futbol-yatirimlari-san-ve-tic-a-s-yonetim-kurulu-belirlendi-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
50 Yorum