Çaykur Rizespor Azeri Takımını Hazırlık Maçında Mağlup Etti

Çaykur Rizespor Azeri Takımını Hazırlık Maçında Mağlup Etti
Çaykur Rizespor, Bolu kampındaki 3. ve son hazırlık maçında Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Keşla FK’yı ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Bolu kampının son gününde dün oynadığı karşılaşmada Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden Keşla FK’yı yeni transferleri Barış Alıcı’nın 24 ve 40. dakikalarda ve Nill De Pauw’un 42. dakikada kaydettiği gollerle 3-0 mağlup etti. Yeşil Mavililer, Bolu kampını bugün tamamlayarak 2 günlük izne ayrılacak ve 6 Ağustos’ta Rize’de yeniden topbaşı yaparak lig hazırlıklarını burada sürdürecek.

Karadeniz ekibi karşılaşmaya Gökhan, Moroziuk, Abarhoun, Dimitrios Chatziisaias, Melnjak, İsmael Diamonde, Vetrih, Nil de Pauw, Barış Alıcı, Samudio ve El Kabir onbiriyle çıktı.

Yeşil Mavililerde 46. dakika Diomande’nin yerine Oğuz Kaan, 68. dakikada El Kabir’in yerine Oğulcan, 70. dakikada Abarhoune, Dimitrios, Vetrih, Moroziuk’un yerlerine Abdullah, Talbi, Orhan ve Burak, 77. dakikada Nill de Pauw ile Barış’ın yerine Mahsun ve Atakan, 86. dakikada ise Gökhan, Samudio ve Melnjak’ın yerine Zafer, Emirhan ve Mustafa Saymak oyuna giren isimler oldu.

caykur-rizespor---kesla-fk-(2).jpgcaykur-rizespor---kesla-fk-(1).jpgcaykur-rizespor---kesla-fk-(6).jpgcaykur-rizespor---kesla-fk-(5).jpg