Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut'tan hakem Meler'e ziyaret

Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut'tan hakem Meler'e ziyaret
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, ligde son oynadıkları MKE Ankaragücü maçının ardından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Trendyol Süper Lig'in 15. Haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor, Eryaman Stadyumu’nda karşılaştı. 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile bazı kişiler, karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler’e saldırıda bulundu. Hakem Meler, saldırının ardından tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, hakem Halil Umut Meler'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Yeşil Mavili Kulüpten ziyaretle ilgili yapılan açıklamada, “Başkanımız İbrahim Turgut tedavisi devam edem Hakem Halil Umut Meler’i ziyaret etti. Ziyaret esnasında hastanede hakemlerle de bir süre sohbet eden başkanımız İbrahim Turgut Meler ailesine ve hakem camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti” ifadeleri kullanıldı.

caykur-rizespor-kulubu-baskani-ibrahim-turgut-hakem-halil-umut-melere-gecmis-olsun-ziyareti.jpg

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum