Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut'tan Kadın Futbol Takımı Açıklaması

Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut'tan Kadın Futbol Takımı Açıklaması
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, kulübün kadın futbol takımının kapatılmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Çaykur Rizespor’un Süper Lig’den küme düşmesi sonrası Yeşil Mavili Kulüp tarafından Süper Lig’de mücadele eden kadın Futbol Takımı da kapatıldı. Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, Kadın Futbol Takımının kapatılmasıyla ilgili olarak "Burası Rize'nin, Rizelilerin, Rizespor'a gönül verenlerin yeridir" dedi.

Kapatılan Çaykur Rizespor Kadın Futbol takımının şahsi bir karar olmadığını sözlerine yansıtan İbrahim Turgut, "Kadın futbol takımının kapatılması yönünde kararımız kulüp için Rize için daha hayırlı olacağını düşündük. İlerleyen zamanlarda biz bunu yine canlandıracağız. Bazen kararlar almak durumunda kalırsın ama bu kararın şehir ve kulüp için daha iyi olacağına inanırsın. Burada alınan kararların hiçbiri şahsi değildir çünkü burası şahsi birinin malı değildir. Burası Rize'nin, Rizelilerin, Rizespor'a gönül verenlerin yeridir. Bizde bu kurumun en doğru olanın kapatılması yönünde olduğunu düşündük" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
17 Yorum