Çaykur Rizespor Başkanı Kartal: Vedat Muriç’i 5 Takım İstiyor

Çaykur Rizespor Başkanı Kartal: Vedat Muriç’i 5 Takım İstiyor
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, aralarında Galatasaray, Fenerbahçe ve M. Başakşehir’in de yer aldığı 5 takımın Vedat Muriç’i istediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasında yapılan toplantının ardından TRT Spor’a açıklamalarda bulundu. Başkan Kartal, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un esprili bir şekilde Vedat Muriç'i istediğini kaydederek, Galatasaray, Fenerbahçe, M. Başakşehir ve Toulouse kulüplerinin Muriç için teklifleri olduğunu söyledi.

Kartal, açıklamasında şunları kaydetti: “Valla sayın Ali Koç şakayla karışık söyledi. Ama arkasında neyi verip neyi vermeyeceğini söylemedi daha. Şakayla karışık en iyi bize entegre olur, bize uyar, Fenerbahçe’ye uyar gibi bir söylemi oldu. Ama tabi bizim kulüplere mesafemiz aynı, uzaklığımız aynı. Biz tabi kulübün menfaatlerini düşünmek kaydıyla en uygun teklif kimden gelirse ona verelim diye düşünüyoruz. Vedat Muriç’i de üzmek istemiyoruz. Yani çocuk daha 24 yaşında. Daha iyiye doğru gidecek. Kendisinin daha iyi gösterecek yerlerde olmasını da temenni ederim. Çünkü çok sevdiğim bir çocuktur. Kendisiyle ikili ilişkilerim de iyidir. Severim. İnşallah hayırlısı hangisiyse o olsun. Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir, Toulouse, bir tane daha var bunların dışında. O da bizim sportif direktörümüzle görüşmeleri oldu. 4-5 takımdan bir istek talep var Vedat Muriç’le ilgili.” diye konuştu.