Çaykur Rizespor Boluspor'u Tek Golle Geçti

Çaykur Rizespor Boluspor'u Tek Golle Geçti
Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 14. Haftasında sahasında Dyorex Boluspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puana ulaştı.

Spor Toto 1. Lig’de oynadığı son 6 maçta sadece BB Erzurum’u mağlup edebilen ve 5 beraberlikle üst üste puan kayıpları yaşayarak ligde 7 beraberlik ile en çok berabere kalan Çaykur Rizespor, ÇAYKUR DİDİ Stadı’nda konuk ettiği Dyorex Boluspor’u 73. Dakikada Bolasie’nin penaltıdan kaydettiği golle 1-0 mağlup etti.

Yeşil Mavililer, bu sonuçla puanını 22’ye çıkararak Boluspor ile puanını eşitledi.

Ligde son 5 haftaya girilirken Çaykur Rizespor sırasıyla Gençlerbirliği, Pendikspor, Tuzlaspor, Göztepe ve Altınordu ile karşılaşacak. Son 5 haftada 3 deplasmana gidecek olan Atmacalar Gençlerbirliği, Tuzlaspor ve Altınordu’ya konuk olacak.

Çaykur Rizespor: 1 - Dyorex Boluspor: 0

Stat: Çaykur Didi

Hakemler: Murat Erdoğan, Mehmet Kapluhan, Abdullah Uğur Sarı

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Mithat Pala, Bahadır Öztürk, Emirhan Topçu, Alberk Koç, Koray Altınay, Alper Potuk (Dk. 82 Benhur Keser), Emircan Altıntaş (Dk. 61 Kubilay Kanatsızkuş), Bolasie, Sefa Yılmaz (Dk. 70 Miya), Deniz Hümmet (Dk. 82 Papa)

Dyorex Boluspor: Çağlar Şahin Akbaba, Hakan Bilgiç, Onur Ulaş, Posmac, Bülent Cevahir (Dk. 69 Ercan Yazıcı), Tugay Kaçar, Landel (Dk. 85 Eray Ataseven), Burak Asan (Dk. 78 Gökhan Karadeniz), Melih Okutan (Dk. 69 Bregu), Kayamba (Dk. 85 Furkan Demir), Balde

Gol: Dk. 73 Bolasie (Penaltıdan) (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Dk. 54 Burak Asan, Dk. 71 Ercan Yazıcı, Dk. 89 Balde (Dyonex Boluspor)

Maçtan dakikalar

55. dakikada sağ çaprazdan rakibinden sıyrılarak ceza sahasına kadar giren Balde pasını arkadaşına aktarmaya çalışırken Mithat Pala'nın kayarak müdahalesi sonrası top kornere çıktı.

72. dakikada ceza sahasında Ercan'ın Bolasie'e yaptığı faul sonrası hakem Murat Erdoğan penaltı noktasını gösterdi.

73. dakikada penaltı atışını kullanan Bolasie, topu filelerle buluşturdu. 1-0

caykur-rizespor-boluspor-macindan-kareler-1.jpgcaykur-rizespor-boluspor-macindan-kareler-2.jpgcaykur-rizespor-boluspor-macindan-kareler-3.jpgcaykur-rizespor-boluspor-macindan-kareler-4.jpgcaykur-rizespor-boluspor-macindan-kareler-5.jpgcaykur-rizespor-boluspor-macindan-kareler-6.jpgcaykur-rizespor-boluspor-macindan-kareler-7.jpgcaykur-rizespor-boluspor-macindan-kareler-8.jpgcaykur-rizespor-boluspor-macindan-kareler-9.jpgcaykur-rizespor-boluspor-macindan-kareler-10.jpgcaykur-rizespor-boluspor-macindan-kareler-11.jpgcaykur-rizespor-boluspor-macindan-kareler-12.jpgcaykur-rizespor-bolusporu-tek-golle-gecti-1.jpgcaykur-rizespor-bolusporu-tek-golle-gecti-2.jpgcaykur-rizespor-bolusporu-tek-golle-gecti-3.jpgcaykur-rizespor-bolusporu-tek-golle-gecti-4.jpgcaykur-rizespor-bolusporu-tek-golle-gecti-5.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum