Çaykur Rizespor Deplasman Fobisine Son Vermek İstiyor

Çaykur Rizespor Deplasman Fobisine Son Vermek İstiyor
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Çaykur Rizespor, bugün saat 13.30'da deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Çaykur Rizespor, bugün deplasmanda EMS Yapı Sivasspor'a konuk olacak. Son haftalarda puan kayıpları yaşayan her iki takım da saat: 13.30'da BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Sivasspor ligde oynadığı son 6 maçta 1 galibiyet elde ederken son maçında deplasmanda MKE Ankaragücü ile golsüz berabere kaldı. Çaykur Rizespor ile ligdeki son maçında sahasında Tümosan Konyaspor ile golsüz berabere kalırken son 6 karşılaşmada ise 2 galibiyet alabildi.

Çaykur Rizespor, 8 haftadır deplasmanda kazanamıyor. Bu maçı kazanarak bu seriyi sonlandırmak ve Avrupa kupaları yolunda önemli bir adım atmak istiyor.

Sivasspor ise son haftalarda aldığı beraberliklerle puan kayıpları yaşadı. Bu maçtan galibiyetle ayrılıp ligdeki sıralamasını yükseltmek istiyor.

Çaykur Rizespor'un yeni transferleri Muammer Sarıkaya ve Akintola, Sivas deplasmanında kafilesinde yer aldı.

İzmir bölgesi hakemi Emre Kargın yöneteceği karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor, 36 puanla 6. sırada, Sivasspor ise 30 puanla 10. sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.