Çaykur Rizespor, Deplasmanda Ankaragücü ile Karşılaşacak

Çaykur Rizespor, Deplasmanda Ankaragücü ile Karşılaşacak
Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Eryaman Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. 

Süper Lig’de 5 haftadır kazanamayan Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. 

Ligde son galibiyetini 20. Haftada evinde Gaziantep FK’yı 3-0 mağlup ederek alan Yeşil Mavililer, daha sonra oynadığı maçlarda ise 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Ligin ikinci yarısına takımın başına getirilen teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde henüz galibiyet ile tanışamayan Atmacalar, Sumudica ile çıktıkları 4 karşılaşmada 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti.

Ligde oynadığı 24 karşılaşmada 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan ve son maçında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 2-0 kaybeden Rize temsilcisi, 26 puanla 15. sırada yer alıyor. 

Ligin son sırasında yer alan ev sahibi MKE Ankaragücü ise oynadığı 23 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı ve 19 puanı bulunuyor.

Alt sıralardan uzaklaşmak isteyen yeşil-mavili ekipte, sağlık sorunları sona eren Eric Sabo ve cezasını tamamlayan Emir Dilaver takıma katıldı. 

Yeşil-mavili takımda 4 sarı kart cezasını tamamlayan kaptan Fernando Boldrin ile ameliyat olan Loic Remy kadroda yer almayacak.

Kırmızı kart cezalısı Fernando Andrade ve sarı kart cezalısı Fabricio Baiano da Ankara deplasmanında sahada görev alamayacak.

Ankaragücü'nde ise Kayserispor karşılaşmasında kırmızı kart gören Michal Pazdan ve sarı kart cezalısı Zvonimir Sarlija, Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyemeyecek.