Çaykur Rizespor, deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak

Çaykur Rizespor, deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak
Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor, yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz ile yarın ilk maçına çıkacak. İstanbul'da Galatasaray ile karşılaşacak olan Yeşil Mavililer, bugün akşam saatlerinde İstanbul'a gidecek.

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın Galatasaray'a konuk olacak. Nef Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı, hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Son maçında sahasında Medipol Başakşehir'e 2-0 kaybeden ve ligde zor günler geçiren Çaykur Rizespor oynadığı maçların 6'sını kazanırken, 5'inde berabere kaldı ve 15'ini kaybetti. Karadeniz ekibi, 26. haftayı 23 puanla 18. sırada bitirdi.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray, 3-2 kazanmıştı.

Rize temsilcisinde, sakatlığı bulunan Aminu Umar ve Gökhan Gönül kadroda yer almayacak. Hafif sakatlığı bulunan Sabo'nun ise oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak.

Yeşil-mavili oyuncular, son çalışmayı Rize'de yaptıktan sonra akşam saatlerinde İstanbul'a gidecek.

Medipol Başakşehir mağlubiyeti sonrasında Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, Galatasaray'ın “büyük kaptan“ unvanlı eski kaptanı Bülent Korkmaz'ı takımın başına getirmişti. Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Yeşil Mavililerin başındaki ilk maçında eski takımı Galatasaray'a konuk olacak.

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray, geçen hafta deplasmanda Göztepe'yi 3-2 yenerek 6 maç aradan sonra galibiyet elde etmişti.