Çaykur Rizespor - Fenerbahçe Maçı Öncesi Statta Su Temizliği

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe Maçı Öncesi Statta Su Temizliği
Çaykur Rizespor'un Fenerbahçe ile oynayacağı maç öncesi Rize'de yağan yağmur, Çaykur Didi Stadı'nın zemininde su birikintilerine neden oldu. Yeşil Mavili görevliler zeminde biriken suyu temizlemek için yoğun çaba sarfetti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) stadyum zeminlerinin iyileştirilmesi için uyarı yazısı gönderdiği takımlar arasında yer alan Çaykur Rizespor'da Fenerbahçe maçı öncesi yağan yağmur zemin endişesi yarattı.

TFF, Çaykur Didi Stadyumu'nun zemininde iyileştirme olmaması halinde stadyumun müsabakalara kapatılabileceğini bildirmişti. Rize'de yağan yağmur sonrası sahada biriken sular kulüp görevlileri tarafından temizlendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada zeminin çok kötü olduğunu ve maçın oynanıp oynanmayacağına hakemlerin karar vereceğini kaydetti.

caykur-didi-stadi-2.jpg

caykur-didi-stadi-1.jpg

caykur-didi-stadi-4.jpg

caykur-didi-stadi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum