Çaykur Rizespor Futbol Okulu Kayıtlarına Devam Ediyor

Çaykur Rizespor Futbol Okulu Kayıtlarına Devam Ediyor
Türk futboluna hizmet edecek oyuncuları yetiştirmeyi hedefleyen Çaykur Rizespor Futbol Okulu, 2007-2015 arası doğumlu çocuklar için kayıtlarına devam ediyor.

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Çaykur Rizespor Futbol Okulu, hafta sonu için kayıtlarını sürdürüyor.

Çaykur Rizespor Futbol Okulu antrenörlerinden Ahmet Tamrak, hafta sonu kayıt alımına devam ettiklerini bildirerek, “2007-2015 arası doğumlu çocuklarımızı okulumuza bekliyoruz” dedi.

Futbol okulunda çalışmalarına ara vermeden Rize Limanı yanındaki Amatör Futbol Stadında hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Antrenör Tamrak, “Çocuklarımızın zihinsel gelişimlerinin yanı sıra bedensel gelişimlerine katkıda bulunmak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutarak daha sosyal faaliyetlerde bulunmalarını sağlamak, sağlıklı bir yaşam sürmelerine öncülük edebilmek ve gelecekte Türk futboluna hizmet edecek oyuncuları yetiştirmeyi amaç edindiğimiz Çaykur Rizespor Futbol Okulumuzda hafta sonu için kayıtlarımız devam ediyor. Futbol sevdası miniklerimiz için velilerimiz bizlere 0532 223 56 92 (Ahmet Tamrak hoca), 0535 448 44 66 (Tarkan Mamati hoca) ve 0534 688 99 78 (Savaş Güney hoca) numaralı telefonlardan ulaşarak detaylı bilgi alabilirler.” dedi.

ahmet-tamrak.jpgsavas-guney.jpgcaykur-rizespor-futbol-okulu-kayitlarina-devam-ediyor.jpgcaykur-rizespor-futbol-okulu-kayitlarina-devam-ediyor-001.jpg