Çaykur Rizespor - Galatasaray Maçı Bilet Duyurusu

Çaykur Rizespor - Galatasaray Maçı Bilet Duyurusu
Çaykur Rizespor Kulübü, Galatasaray maçı için Çaykur Rizespor logolu passolig kartı bulunmayan Yeşil Mavili taraftarlara bilet satılmayacağını duyurdu.

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig 10. Haftasında 28 Ekim Cumartesi günü saat: 19.00'da Çaykur Didi Stadı'nda Galatasaray'ı konuk edecek.

Karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor Kulübünden bilet satışları ile ilgili açıklamada bulunuldu.

Açıklamada, "Rize İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Çaykur Didi Stadyumunda oynanacak olan Çaykur Rizespor - Galatasaray müsabakası için ev sahibi takım biletleri, sadece Çaykur Rizespor logolu passolig kartları ile satın alınabilecektir.

Buna ek olarak, 21 gün öncesine kadar Galatasaray veya başka takım logolu ve logosuz kartı olup bu kartı iptal eden ve Çaykur Rizespor logolu kart başvurusunda bulunan seyircilere bilet satışı yapılmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:İBRAHİM KÖROĞLU

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum