Çaykur Rizespor Gümrük'ü Geçti Süper Lig'de Liderlik Koltuğuna Yerleşti

Çaykur Rizespor Gümrük'ü Geçti Süper Lig'de Liderlik Koltuğuna Yerleşti
Trendyol Süper Lig’in 4. Haftasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup eden Çaykur Rizespor, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yerleşti.

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Çaykur Didi Stadı'nda VavaCars Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Ev sahibi ekibi evindeki ilk, ligdeki üst üste 2. Galibiyete taşıyan golü 45+1. Dakikada Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Dal Varesanovic attı. Bu golle Çaykur Rizespor 3 puana ulaşan taraf oldu.

Yeşil Mavili ekip, 1 yıl aranın ardından yükseldiği Süper Lige Adana Demirspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olduktan sonra 3 maçtır yenilgi yüzü görmedi. Adana deplasmanının ardından evinde Corendon Alanyaspor’u konuk eden ve ligdeki ilk puanını beraberlikle elde eden Çaykur Rizespor, ardından ilk deplasman galibiyetine Trabzonspor’u mağlup ederek ulaştı. İlk deplasman galibiyetini evindeki ilk galibiyetle taçlandırmak isteyen Atmacalar, Süper Lig’de bugüne kadar 4 kez karşılaştığı ve mağlup edemediği Karagümrük’ü tek golle geçerek üst üste 2. Galibiyetini elde etti ve puanını da 7’ye yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

A Milli Futbol Takımımızın UEFA EURO 2024 Elemeleri'nde 8 Eylül'de Ermenistan ve 12 Eylül'de özel maçta Japonya ile karşılaşacak olması nedeniyle lige 1 hafta ara verilecek. Aranın ardından Çaykur Rizespor, 5. Hafta karşılaşmasında 17 Eylül’de Tümosan Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. 24 Eylül’deki 6. Hafta maçında evinde EMS Yapı Sivasspor’u konuk edecek olan Çaykur Rizespor, 7. Haftada ise İstanbul deplasmanında 1 Ekim’de Fenerbahçe ile karşılaşacak.

super-lig-puan-durumu.jpg

Kaynak:İbrahim Köroğlu

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.