Çaykur Rizespor, Hatayspor İle 5. Randevuda

Çaykur Rizespor, Hatayspor İle 5. Randevuda
Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında karşılaşacağı Atakaş Hatayspor ile 5. kez rakip olacak.

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Çaykur Rizespor, yarın saat 13.30'da Atakaş Hatayspor'u konuk edecek. İki takım bugüne kadar 4 defa karşılaştı. Bu karşılaşmalarda iki takım da birer kez galip geldi. Geriye kalan 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Rizespor, Hatayspor'un kalesinde 3 gol kaydederken, Hatayspor ise 4 gol attı.

Çaykur Rizespor, ligde oynadığı 17 maçta 7 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberlik alarak topladığı 26 puanla 7. sırada yer alırken, Hatayspor ise 4 galibiyet, 7 mağlubiyet ve 6 beraberlikle elde ettiği 19 puanla 13. sırada bulunuyor.

Cihan Aydın düdük çalacak

Çaykur Rizespor-Atakaş Hatayspor karşılaşmasını hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın'ın yardımcılıklarını ise Samet Çiçek ve Hakan Karabalcık yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Ayberk Demirbaş görev yapacak.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.