Çaykur Rizespor Havaya Girdi

Çaykur Rizespor Havaya Girdi
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Giray Bulak, ligin sonunda zirvede öne geçen taraf olmak istediklerini söyledi.

Bank Asya 1’inci Lig'de sezonunun bitimine 3 hafta kala üst sıralara iyice yaklaştıklarını belirten Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Giray Bulak, ligin sonunda zirvede öne geçen taraf olmak istediklerini söyledi.

giray-bulak.20120425175350.jpgHep arkadan gelerek zirveyi takip ettiklerini hatırlatan Giray Bulak, şöyle konuştu: "Önümüzde yine zorlu bir maç var. Ligde oynayacağımız en zor maç belki de Giresunspor maçı olacak. Onlar ligde kalmak, biz de şampiyon olmak istiyoruz. Hem onlar hem de bizim için zor bir maç olacak. İyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Kazanırsak bu ligde büyük avantaj elde ederiz. Giresunspor maçı bizim için şampiyonluk maçı."

34 HAFTAYA BEDEL BİR MAÇ

rizespor-antrenman-1.jpg

Ramazan ise Giresunspor'la 34 haftaya bedel bir maç oynayacaklarını belirtti, "Kazanmamız gerekiyor. Bu maçı aldığımız taktirde yüzde 80 bu işi bitireceğiz. Şampiyonluk havasına girdik. Kazasız belasız haftayı 3 puanla kapatacağız" dedi.

Erkan ise, “Onlar kümede kalmak, bizde şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Çok zor bir maç olacak. Amacımız şampiyonluk yolunda galip gelmek" derken Sezer, çok zor maç olacağını vurgularken, "Seyircimizin de desteği ile bu maçtan en iyi şekilde ayrılacağız. Rakibimiz zor günler geçiriyor. Ancak şampiyon olmak istiyorsak bu zor maçı kazanmak zorundayız" diye konuştu.

rizespor-antrenman-2.jpg

Giresunspor maçının Sakarya ve Güngören maçından daha zor geçeceğini kayderen Murat da, "Giresunspor can derdinde. Ancak bizde şampiyonluk havasına girdik. Bu hafta seyircimizin desteği ile zor bir maçı lehimize çevireceğiz. Gol geç gelebilir, gol de yiyebiliriz. O nedenle taraftarımız biraz sabırlı olmalıdır. Sonunda kazanacağımızdan eminiz. Bu maçı alırsak şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

rizespor-antrenman-3.jpg