Çaykur Rizespor Hazırlık Maçında Dinamo Batumi ile Yenişemedi

Çaykur Rizespor Hazırlık Maçında Dinamo Batumi ile Yenişemedi
Çaykur Rizespor, Milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen arada Gürcistan Erovnuli Lig’i ekiplerinden Dinamo Batumi ile oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen arada Çaykur Rizespor, Gürcistan Erovnuli Lig’i ekiplerinden Dinamo Batumi ile bugün Mehmet Cengiz Tesislerinde hazırlık maçı yaptı.

Çaykur Rizespor karşılaşmaya Tarık, Orhan, Abarhoun, Talbi, Burak, Vetrih, Dıomande, Barış,Yan Sasse, De Pauw, Scepovic, on biriyle çıktı.

İkinci yarının çeşitli dakikalarında yapılan değişikliklerle, Zafer, Yusuf, Attamah, Dimitrios, Moroziuk, Eren, Muhamemet, oyuna dahil olan isimler oldu.

Mücadelenin 7. dakikasında Flamarion ile öne geçen konuk ekibin golüne 68. Dakikada Vetrih karşılık verdi.

Maçta başka gol olmayınca takımlar sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Ülkelerinin Milli Takımlarında bulunan; Dario, Gökhan, Samudio, Oğuz Kağan ile sakatlıkları devam eden; El Kabir, Umar ile tedavileri sürdürülen; Atakan, Abdullah, Oğulcan ve Boldrin hazırlık maçı kadrosunda yer almadı.

caykur-rizespor-dinamo-batumi-hazirlik-maci-(5).jpgcaykur-rizespor-dinamo-batumi-hazirlik-maci-(1).jpgcaykur-rizespor-dinamo-batumi-hazirlik-maci-(3).jpgcaykur-rizespor-dinamo-batumi-hazirlik-maci-(4).jpgcaykur-rizespor-dinamo-batumi-hazirlik-maci-(6).jpg