Çaykur Rizespor Hazırlık Maçında Erzurum BB'yi de Mağlup Etti

Çaykur Rizespor Hazırlık Maçında Erzurum BB'yi de Mağlup Etti
TFF 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, kamp yaptığı Erzurum’da oynadığı 4. hazırlık maçında Erzurumspor BB’yi 3-2 mağlup etti.

Yeşil Mavililer karşılaşmaya Tarık, Kerem, Alberk, Emirhan, Bahadır, Sefa, Mahsun, Miya, Mithat, Kubilay Kanatsızkuş, Bolasie onbiriyle çıktı.

Müsabakada Atmacalar’da Kubilay Kanatsızkuş - Efe Tecimer, Tarik Çetin - Zafer Görgen, Bahadir Özturk - Selim Ay, Kerem Kalafat - Gökhan Gönül, Emirhan Topçu - Anıl Yaşar, Sefa Yılmaz Eren Karadağ, Mia - Deniz Hümmet ve Mithat Pala - Aziz Aksoy değişiklikleri yapıldı.

Çaykur Rizespor, Efe Tecimer’in 31. Dakikada kaydettiği gole 1-0 öne geçerken, Erzurum BB bu gole 39. Dakikada Paulo Lameria ile cevap verdi. Yeşil Mavililer, 42. Dakikada Sefa Yılmaz ile bulduğu golle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

Karşılaşmanın 48. Dakikasında Mithat Pala’nın golüyle farkı 2’ye çıkaran Rize ekibi skoru da 3-1’e taşıdı. Maçın skorunu 3-2 olarak belirleyen gol 75. Dakikada Martin Hasek’ten geldi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Çaykur Rizespor, Erzurum’da oynadığı 4, hazırlık maçında 3. galibiyetini elde etti. Yeşil mavililer, kampta Konyaspor ile oynadığı hazırlık maçından ise beraberlikle ayrılmıştı.

tff-1-lig-ekiplerinden-caykur-rizespor-kamp-yaptigi-erzurumda-oynadigi-4-hazirlik-macinda-erzurumspor-bbyi-3-2-maglup-etti-19.jpgtff-1-lig-ekiplerinden-caykur-rizespor-kamp-yaptigi-erzurumda-oynadigi-4-hazirlik-macinda-erzurumspor-bbyi-3-2-maglup-etti-20.jpgtff-1-lig-ekiplerinden-caykur-rizespor-kamp-yaptigi-erzurumda-oynadigi-4-hazirlik-macinda-erzurumspor-bbyi-3-2-maglup-etti-21.jpgtff-1-lig-ekiplerinden-caykur-rizespor-kamp-yaptigi-erzurumda-oynadigi-4-hazirlik-macinda-erzurumspor-bbyi-3-2-maglup-etti-23.jpgtff-1-lig-ekiplerinden-caykur-rizespor-kamp-yaptigi-erzurumda-oynadigi-4-hazirlik-macinda-erzurumspor-bbyi-3-2-maglup-etti-24.jpgtff-1-lig-ekiplerinden-caykur-rizespor-kamp-yaptigi-erzurumda-oynadigi-4-hazirlik-macinda-erzurumspor-bbyi-3-2-maglup-etti-1.jpgtff-1-lig-ekiplerinden-caykur-rizespor-kamp-yaptigi-erzurumda-oynadigi-4-hazirlik-macinda-erzurumspor-bbyi-3-2-maglup-etti-27.jpgtff-1-lig-ekiplerinden-caykur-rizespor-kamp-yaptigi-erzurumda-oynadigi-4-hazirlik-macinda-erzurumspor-bbyi-3-2-maglup-etti-25.jpgtff-1-lig-ekiplerinden-caykur-rizespor-kamp-yaptigi-erzurumda-oynadigi-4-hazirlik-macinda-erzurumspor-bbyi-3-2-maglup-etti-17.jpgtff-1-lig-ekiplerinden-caykur-rizespor-kamp-yaptigi-erzurumda-oynadigi-4-hazirlik-macinda-erzurumspor-bbyi-3-2-maglup-etti-25-001.jpgtff-1-lig-ekiplerinden-caykur-rizespor-kamp-yaptigi-erzurumda-oynadigi-4-hazirlik-macinda-erzurumspor-bbyi-3-2-maglup-etti-26.jpgtff-1-lig-ekiplerinden-caykur-rizespor-kamp-yaptigi-erzurumda-oynadigi-4-hazirlik-macinda-erzurumspor-bbyi-3-2-maglup-etti-18.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum