Çaykur Rizespor Hazırlık Maçında Ofspor'u 3 Golle Geçti

Çaykur Rizespor Hazırlık Maçında Ofspor'u 3 Golle Geçti
Çaykur Rizespor, Yeşilyurt D.Ç Ofspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-1 kazandı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, TFF 3. Lig ekiplerinden Yeşilyurt D.Ç Ofspor ile Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri'nde oynadığı hazırlık maçını her iki  yarıda bulduğu gollerle 3-1 kazandı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Temel ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman da karşılaşmayı izleyenler arasında yer aldı.

Karşılaşmanın 6. dakikasında Vedat'ın golüyle 1-0 yenik duruma düşen Çaykur Rizespor, 43. dakikada Emircan ve 45. dakikada Deniz Hümmet'in golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. 81. dakikada Selim Ay ise karşılaşmanın skorunu 3-1 olarak ilan eden golü kaydetti.

Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, sahaya Gökhan, Kerem, Selim, Seyfettin, Aziz, Emircan, Srdan Grahovac, Mendes, Mithat, Efe, Deniz Hümmet onbirini sürdü.

Yeşil Mavililerde yedekler ise Zafer, Zeki, Alberk, Bolasie, Bahadır, Benhur, Sefa, Papa, Miya, Emirhan, Koray, Gökhan ve Eren’den oluştu.

Yeşilyurt D.Ç Ofspor’da ise Teknik Direktör Resul Delireisoğlu ise Mizhat, Serdar, Bora, Ali Osman, Soner, Hamza, Gökdeniz, Fatih, Miraç, Ömer ve Vedat onbiriyle sahaya çıktı.

Ofspor’un yedeklerinde ise Bilal, Yasin, Musa, Ercan, Oktay, Soner, Alptekin, Adem, Mustafa ve Alperen yer aldı.

Ofspor’un golünü 6. Dakikada Vedat kaydetti. Çaykur Rizespor’da Aziz’in Ofspor yarı sahasından hatalı geri pasında topla buluşan Vedat, kalecinin de ileri çıkmasını değerlendirerek ceza sahası dışından topu Çaykur Rizespor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

43. dakikada sağ kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında ceza sahası içerisine gönderilen topa gelişine vuran Emircan beraberliği sağlayan golü kaydetti.

45. dakikada ise Efe ile gelişen atakta Efe’nin ceza sahası içerisinden Deniz Hümmet’e al da at dercesine gönderdiği topu Deniz Hümmet filelere göndermekte zorlanmadı. Bu golle Çaykur Rizespor ilk devreyi 2-1 önde tamamladı.

81. dakikada sol çaprazdan Mithat’la gelişen atakta Mithat’ın düşürülmesiyle kazanılan serbst vuruşu Eren kullandı. Eren’in arka direğe ortaladığı topa ayağıyla dokunan Selim Ay farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti.

caykur-rizespor-ofspor-1-001.jpgcaykur-rizespor-ofspor-3-001.jpgcaykur-rizespor-ofspor-2-001.jpgcaykur-rizespor-ofspor-5-001.jpgcaykur-rizespor-ofspor-4.jpgcaykur-rizespor-ofspor-6.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum