Çaykur Rizespor Hazırlık Maçında Pazarspor’u 2-0 Mağlup Etti

Çaykur Rizespor Hazırlık Maçında Pazarspor’u 2-0 Mağlup Etti
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, TFF 2. Lig ekiplerinden Pazarspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı.

Çaykur Rizespor, 2022-23 futbol sezonu öncesi oynadığı hazırlık maçlarını namağlup tamamladı. Yeşil Mavili ekip, gelecek hafta başlayacak olan lig öncesi oynadığı 7. ve son hazırlık maçında Pazarspor’u 2-0 mağlup ederek hazırlık maçlarını 6 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamladı.

Mehmet Cengiz Sosyal Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Çaykur Rizespor’un gollerini 34. dakikada Bolasie ve 88. dakikada Deniz Hümmet kaydetti.

Çaykur Rizespor, Erzurum kampı sırasında oynadığı hazırlık maçlarında İttifak Holding Konyaspor ile 1-1 berabere kalmış, Atakaş Hatayspor’u 3-1, FC Torpedo Kutaisi ve Erzurumspor BB’yi 3-2 mağlup etmişti. Yeşil Mavililer, Rize’deki hazırlık döneminde oynadığı hazırlık maçlarında ise Giresunspor’u deplasmanda 2-1, Rize’de oynanan maçta ise Yeşilyurt D. Ç. Ofspor’u 3-1 mağlup etmişti.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’deki ilk maçında 13 Ağustos Cumartesi günü Rize’de saat: 19.15’te Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak.

caykur-rizespor-pazarspor-1.jpgcaykur-rizespor-pazarspor-2.jpgcaykur-rizespor-pazarspor-3.jpgcaykur-rizespor-pazarspor-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.